Rolluiken

Rolluiken zijn ideaal voor wie de zon buiten wil houden. Zeker als de zon op een zomerse dag pal op uw slaapkamerraam schijnt, is een rolluik geen overbodige luxe. Daarnaast zijn rolluiken erg geschikt als inbraakwerend middel. Het maakt het voor ongewenste bezoekers immers een stuk lastiger om binnen te komen. Tot slot is het een perfecte oplossing als u graag uw slaapkamer wilt verduisteren. Kortom, rolluiken zijn multifunctioneel!

Screens

Screens zijn naast rolluiken een ideaal middel om het zomers binnen lekker koel te houden. Deze vorm van zonwering is iets strakker qua uitstraling en kan bijna overal geplaatst worden. Of het nu gaat om kantoorruimtes of een woning. Dat komt omdat screens gemaakt zijn van doeken. Het mooie aan dit materiaal is dat u door de samenstelling ervan wel naar buiten kunt kijken, maar niemand bij u naar binnen. Uw privacy is dus gewaarborgd. Screens zijn er in diverse kleuren, dus kom gerust een kijkje nemen in onze showroom.

Uitvalschermen

Wilt u snel en eenvoudig uw zonwering voor de ramen doen? En wilt u deze zonwering makkelijk bevestigen aan de buitenmuur? Kies dan voor onze uitvalschermen. Het is een van de meest eenvoudige oplossingen om de zon effectief buiten te houden. Onze uitvalschermen zijn eenvoudig te bedienen en ze zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Door de vele materiaal- en kleursoorten is er altijd een uitvalscherm dat past bij uw type woning.

Terrasschermen

Bent u ook liefhebber van de buitenlucht? Maar speelt de wind u soms parten? Een terrasscherm is dan een ideale oplossing. U bakent uw plekje buiten heerlijk af, zodat u windvrij kunt genieten van de zon. Zeker in de nazomer en het vroege voorjaar zijn terrasschermen een must voor buitengenieters. Ook voor de horeca bieden we mooie terrasoplossingen, zodat uw klanten heerlijk kunnen genieten van een fijne zonnige dag!

Markiezen

Heeft u een woning of kantoorpand met een landelijke of historische uitstraling? Dan bent u haast verplicht om voor markiezen te kiezen. Deze vorm van zonwering oogt vriendelijk, sfeervol en uitnodigend en is zelfs een tikje chic. Het zorgt hoe dan ook voor een karakteristieke uitstraling aan de buitenkant van je woning of kantoorpand. Daarnaast is het natuurlijk ook een functioneel product. Het houdt immers de zon buiten de deur. Wie functionaliteit met karakter wil combineren, kiest voor een van de vele uitvoeringen uit onze collectie van markiezen.

Scroll naar top