Over Studio Más

Studio Más voert een breed assortiment van vloer- en raamdecoraties en zonwering. Onze collectie is samengesteld op basis van kwalitatief goede merken voor een betaalbare prijs. Wat uw wensen ook zijn, we zijn ervan overtuigd dat u een keuze kunt maken uit ons ruime assortiment.

Studio Más kenmerkt zich door persoonlijke aandacht. Wij komen altijd bij u thuis of op kantoor om alles exact in te meten. Ook plaatsen we alles zelf en is er ruime aandacht voor maatwerk en speciale wensen. Door onze ruime ervaring weten we wat wel en niet kan en kunnen we dus ook eerlijk advies geven. Daar komt bij dat we u graag ontzorgen. Bent u niet thuis als wij komen monteren? Geen probleem. Wij gaan zonder problemen voor u aan de slag! Studio Más zorgt voor maatwerk: in onze collecties én in onze service. Bij ons krijgt u net dat beetje meer.

Kom bij ons langs!

Omdat we alles zelf inmeten, monteren en leggen, is onze showroom niet altijd geopend. Het kan dus zijn dat u langs wilt komen, terwijl we officieel gesloten zijn. Natuurlijk bent u ook buiten de openingstijden van harte welkom in onze showroom. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Dan zoeken we samen een moment om de showroom en de collecties te bekijken. Ook dat is maatwerk volgens ons!

Reguliere openingstijden:
Wo. t/m Vr.: 13.30 – 18.00 uur
Za.: 13.30 – 16.00 uur
Buiten deze tijden op afspraak

Scroll naar top