Gordijnen

Gordijnen zijn tijdloos. Ze brengen sfeer in huis en geven karakter aan je interieur. Gordijnen zijn in te delen in drie types: overgordijnen, vitrage en inbetweens. Elk vertrek in uw woning vraagt om specifieke aandacht. Zo is een hal ideaal voor inbetweens, leent een slaapkamer zich bij uitstek voor verduisterende gordijnen en is voor een woonkamer de stijl en het motief juist erg bepalend. Maar hoe maakt u nu een juiste keuze? Een keuze die past in uw interieur én die voldoet aan de gewenste functionaliteit? In onze showroom kunt u elk type met eigen ogen bekijken. 

Rolgordijnen

Wanneer de zon ondergaat, kan het naar beneden trekken van de rolgordijnen zo’n heerlijk moment van welbehagen geven. Ook is het een ideale hulp tegen de zon die net achter het dak wegpiept, recht in uw ogen. En het mooie aan dit product is dat het ook in vrijwel ieder interieur past, welke stijl u ook heeft. Studio Mas biedt rolgordijnen in verschillende varianten aan: transparant, lichtdoorlatend en verduisterend. Daarnaast heeft u keuze uit luxe materialen, bijzondere motieven en mooie stiksels. En uiteraard maken we de rolgordijnen voor u op maat!

Duorolgordijnen

Met een duorolgordijn varieert u eindeloos in uw interieur. Door de transparante en niet-transparante banen over elkaar heen te schuiven, bepaalt u zelf de hoeveelheid licht die u doorlaat. Wilt u sfeer creëren tijdens donkere dagen? Of bent u op zoek naar wat privacy? Dan schuift u de banen eenvoudig over elkaar. Wilt u een extra verduisterende variant voor in de slaapkamer? Geen probleem met onze duorolgordijnen. Door de juiste keuze te maken voor stof, kleur en motief, geeft u uw interieur een persoonlijk tintje.

Vouwgordijnen

Wie denkt dat vouwgordijnen een beetje rommelig overkomen, heeft nog nooit een maatwerk vouwgordijn gezien. Door de juiste keuze in materiaal en door een goede maatvoering, ogen vouwgordijnen strak of juist landelijk. Daarnaast zijn vouwgordijnen ook nog eens heel eenvoudig in gebruik. U opent en sluit ze snel en laat ze ‘hangen’ op de hoogte die u prettig vindt. De ene dag halfopen, de andere dag lekker gesloten voor een geborgen gevoel. U kunt de baleinen overigens makkelijk verwijderen om de vouwgordijnen te reinigen.

Plissés & Duplis

Heeft uw woning bijzondere raampartijen? Bijvoorbeeld rond of een driehoeksvorm? Dan zijn plissés een ideale oplossing. Ook voor draaikiepramen bieden wij u een oplossing op maat. Zo kunt u kiezen voor plisségordijnen die van boven naar beneden en van beneden naar boven geopend kunnen worden. Ook vrijhangend of dag & nacht-varianten hebben wij in onze collectie. De dupligordijnen bestaan uit twee lagen stof en hebben een isolerende werking. U heeft voor beide soorten ruime keuze in motief en kleurstellingen. Wij adviseren u graag over de beste keuze.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn echte sfeermakers! Zeker als u kiest voor de hippe, houten jaloezieën, gooit u gegarandeerd hoge ogen bij uw gasten. Het natuurlijke materiaal geeft uw interieur een luxe en duurzame uitstraling. Door het handige systeem bepaalt u zelf hoe het licht bij u naar binnen valt. U stuurt het licht naar boven of u zet de horizontale lamellen juist wagenwijd open. Door de breedte van de jaloezie goed te kiezen, geeft u uw interieur nog meer persoonlijkheid. Een brede jaloezie oogt luxer dan een smalle strip. Wij adviseren u graag over de juiste maatvoering en materiaalkeuze.

Lamellen

Stof, kunststof of aluminium… Voor welke lamellen kiest u? En wilt u graag een motief, bijzondere kleur of juist een lichtdoorlatende uitvoering? Wat uw wensen ook zijn, in onze collectie vindt u altijd lamellen die passen bij uw interieur. Zeker als u opvallende raampartijen tot aan de grond heeft, zijn lamellen een bijzonder goede keuze. U kunt ze nog wat extra’s meegeven door te kiezen voor baleinen of ringen. Daarmee maakt u het geheel helemaal af. Wonen is nog nooit zo aantrekkelijk geweest!

Horren

Voor iedere raam of deur is er een hor in huis. De horren kunnen volledig op maat gemaakte worden. Van plissé hordeur tot vaste inklemhor. Van rolhor tot aluminium shutters. Benieuwd welke variant het best in uw huis past? Wij adviseren u graag!

Scroll naar top