Tapijttegels

Tapijttegels zijn ontzettend stoer en modern! Wie kiest voor bijvoorbeeld tapijttegels van Desso weet zeker dat het interieur iets bijzonders krijgt. De kwaliteit is erg hoog en uw vloer straalt hoe dan ook klasse uit. Tapijttegels zijn in alle stijlen te verkrijgen: van trendy tot romantisch, het is maar net waar u voor kiest. Daarnaast dragen tapijttegels bij aan een gezond binnenklimaat. Het vermindert namelijk fijnstof in de lucht en het dempt harde geluiden. Een ideaal product dus als u een aangename sfeer wilt creëren, thuis of op kantoor.

Tapijt

Wie houdt van comfortabel en knus wonen, kiest al snel voor tapijt als vloerdecoratie. En dat vinden wij een goede keuze! Zowel in de slaapkamer en woonkamer als op de overloop en de trap is tapijt erg aangenaam. Zeker als u regelmatig op blote voeten door het huis wandelt. Daarnaast is tapijt een goede keuze als u allergisch bent voor bijvoorbeeld stof. Het houdt namelijk meer stof vast dan een harde vloersoort en zorgt dus voor minder fijnstof in uw vertrek. Wilt u niet uw hele woonkamer beleggen met tapijt, dan kiest u voor een mooi vloerkleed. Een ware eyecatcher in uw interieur!

Vinyl

Heeft u een interieur waarin geleefd mag worden? Waar kinderen af en aan binnen komen rennen? Of waar de hond vast onderdeel uitmaakt van het gezin? Denk dan eens aan vinyl. Vinyl is een ideale vorm van vloerdecoratie waarbij vuil geen kans krijgt. In een handomdraai is uw vloer weer schoon en ook krijgt vuil geen kans om tussen de naden te kruipen. Wanneer u een duurzame, hygiënische en slijtvaste vloer wilt die ook nog in verschillende motieven verkrijgbaar is, dan adviseren we u zeker om voor deze vloersoort te kiezen!

PVC

Pvc zien we van origine heel veel in kantoorruimtes. De laatste jaren is pvc echter niet meer weg te denken in woon- en slaapkamers. Het is een geluiddempende vloersoort die ook nog eens perfect gecombineerd kan worden met vloerverwarming. Daardoor zorgt pvc vaak voor een comfortabel gevoel. Doordat het ook nog eens erg goed te onderhouden is en lang meegaat, is het niet verwonderlijk dat pvc zijn weg heeft gevonden naar het interieur! Laat u verrassen door de kleuren en motieven van een pvc-vloer.

Marmoleum

Wilt u een vloer met een natuurlijke uitstraling? En een vloer die ook nog eens milieuvriendelijk is? Dan kiest u voor marmoleum. Marmoleum is uitermate geschikt als u een strakke uitstraling aan uw interieur mee wilt geven. Het oogt opgeruimd en verzorgd en is perfect te onderhouden. Deze vorm van vloerdecoratie is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. En wilt u na 30 jaar weer eens wat anders? Ook dan bent u duurzaam bezig, want marmoleum is volledig biologisch afbreekbaar!

Parketvloeren

Parketvloeren zijn helemaal terug van misschien wel nooit weggeweest. Het geeft uw interieur de warme uitstraling die u van vroeger kent. Woont u in een jarendertigwoning? Dan mag een dergelijke vloer eigenlijk niet ontbreken. Het leggen van een parketvloer is echt vakwerk. Door onze ruime ervaring, kunnen wij uw vloer vakkundig inmeten en aanleggen. Ook adviseren we u over het juiste onderhoud, zodat u na jaren intensief gebruik nog steeds plezier heeft van uw vloer.

Scroll naar top